Finanční analýza společnosti Iveco Czech Republic, a.s. - Kroulík, Václav; Kopalová, Helena; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí finanční situaci společnosti v letech 2002-2006. Metodologická část práce popisuje nástroje finanční analýzy, které jsou následně využity v praktické části. Praktická část analyzuje horizontální a vertikální strukturu účetních výkazů, zabývá se analýzou ČPK, poměrových ukazatelů, zlatých bilančních pravidel a bankrotních a bonitních modelů. Závěr práce obsahuje shrnutí získaných poznatků o finanční situaci firmy spolu s několika málo doporučeními
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses