Studie proveditelnosti realizace bowlingového klubu ve Žďáře nad Sázavou - Doležalová, Jitka (2008)
Bakalářská práce se věnuje problematice marketingové a ekonomické části studie proveditelnosti realizace bowlingového klubu. Hlavním cílem práce je posouzení projektu z pohledu tržních podmínek, a to jak za pomoci PEST analýzy, tak také zanalyzováním mikrookolí prostřednictvím Porterova modelu pěti sil. Dalším krokem je sestavení ekonomického modelu a jeho vyhodnocení diskontovanými ukazateli. Na základě všech zjištěných skutečností je zhodnocena proveditelnost realizace či zamítnutí projektu