Studie proveditelnosti realizace bowlingového klubu ve Žďáře nad Sázavou - Doležalová, Jitka; Sieber, Patrik, 1977-; Hnilica, Jiří, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se věnuje problematice marketingové a ekonomické části studie proveditelnosti realizace bowlingového klubu. Hlavním cílem práce je posouzení projektu z pohledu tržních podmínek, a to jak za pomoci PEST analýzy, tak také zanalyzováním mikrookolí prostřednictvím Porterova modelu pěti sil. Dalším krokem je sestavení ekonomického modelu a jeho vyhodnocení diskontovanými ukazateli. Na základě všech zjištěných skutečností je zhodnocena proveditelnost realizace či zamítnutí projektu
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses