Současné trendy ve zdravotním pojištění - Shcherba, Yuliya (2008)
Cílem mé práce je naznačit základní směry vývoje trhu zdravotního pojištění v České republice formou jednotlivých trendů. V této práci se budu snažit především nabídnout ucelený pohled na cesty zlepšení veřejného zdravotního pojištění a upozornit i na případné problémy, které jednotlivé změny můžou vyvolat