Současné trendy ve zdravotním pojištění - Shcherba, Yuliya; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem mé práce je naznačit základní směry vývoje trhu zdravotního pojištění v České republice formou jednotlivých trendů. V této práci se budu snažit především nabídnout ucelený pohled na cesty zlepšení veřejného zdravotního pojištění a upozornit i na případné problémy, které jednotlivé změny můžou vyvolat
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses