Potenciál sportovní turistiky v oblasti Jizerských hor - Poláková, Tereza; Petrů, Zdenka, 1953-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaměřuje na Jizerské hory jako destinaci sportovně orientovaného cestovního ruchu a její nabídku. Na základě SWOT analýzy a sesbíraných informací zhodnocuje potenciál sportovní turistiky v Jizerských horách. Zabývá se statistickými údaji, spokojeností návštěvníků, hodnocením kvality služeb a možnostmi rozvoje sportovně orientovaného cestovního ruchu v oblasti
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses