Aktuální problémy českého trhu práce - Novotná, Eva; Němec, Otakar; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ve své práci se zabývám aktuálními problémy českého trhu práce. Klesající míra nezaměstnanosti v současné době upozornila na problém nedostatku kvalifikovaných pracovníků v řadě oblastí. Problém pramení již z nedostatečné kvality systému vzdělávání obyvatelstva. Nedostatek pracovníků vede k růstu mezd a počtu zahraničních zaměstnanců. V práci popisuji tyto problémy a současně zmiňuji chystané změny vlády
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses