PPP projekty v České republice - Vrbová, Michaela (2008)
Práce se zabývá problematikou Public Private Partnership (zkráceně PPP), tedy partnerstvím veřejného a soukromého sektoru. Teoretický koncept PPP projektů je popsán v úvodní části práce. Jsou zde rozebrány základní problémy, rizika a postupy při používání tohoto způsobu financování. Dále je rozebrán Public Sector Comparator a poslední část práce se zaměřuje na problematiku a zabezpečení projektů v rámci České republiky a aktuální vývoj vybraných projektů