PPP projekty v České republice - Vrbová, Michaela; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou Public Private Partnership (zkráceně PPP), tedy partnerstvím veřejného a soukromého sektoru. Teoretický koncept PPP projektů je popsán v úvodní části práce. Jsou zde rozebrány základní problémy, rizika a postupy při používání tohoto způsobu financování. Dále je rozebrán Public Sector Comparator a poslední část práce se zaměřuje na problematiku a zabezpečení projektů v rámci České republiky a aktuální vývoj vybraných projektů
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses