Důvody, postup a výsledky zavedení B2B portálu pro podporu obchodních procesů ve společnosti Škoda Aut a.s. - Siparau, Aliaksei (2008)
Bakalářská práce popisuje proces zavedení B2B systému podporujícího vyřízení žádosti obchodních partnerů Škoda Auto a.s. na vyplacení finančních bonusů v rámci prodeje velkoodběratelům, cílovým skupinám a taky v rámci jednotlivých marketingových akcí. Pozornost je především věnovaná důvodům, postupu a hodnocení úspěšnosti realizace projektu