Důvody, postup a výsledky zavedení B2B portálu pro podporu obchodních procesů ve společnosti Škoda Aut a.s. - Siparau, Aliaksei; Švecová, Lenka; Poláková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce popisuje proces zavedení B2B systému podporujícího vyřízení žádosti obchodních partnerů Škoda Auto a.s. na vyplacení finančních bonusů v rámci prodeje velkoodběratelům, cílovým skupinám a taky v rámci jednotlivých marketingových akcí. Pozornost je především věnovaná důvodům, postupu a hodnocení úspěšnosti realizace projektu
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikové informační systémy; projektový management; bakalářské práce; management information systems; project management; bachelor's theses