Životní pojištění v České republice - Tesařová, Petra; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tématem této bakalářské práce je charakteristika životního pojištění v České republice. Jsou zde popsány produkty životního pojištění, jeho význam v ekonomice a daňové výhody, které přináší. Také se v mé bakalářské práci zabývám důchodovým systémem v ČR a jeho krizí.Dále popisuji faktory působící na trh životního pojištění a také nejdůležitější ukazatele vývoje pojistného trhu. V poslední kapitole se zabývám vývojem trhu životního pojištění
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; životní pojištění; bakalářské práce; life insurance; bachelor's theses