Controlling - Tridnevka, Oleg (2008)
Cílem této práce je pokusit se seznámit s filozofií controllingu, prozkoumat koncept controllingu a jeho základní termíny. Ukázat funkce a jednotlivé obory controllingového systému ve společnosti. Ukázat možné propojení controllingu ve společnosti. Posledním cílem bude provedení projektu ve společnosti McDonalds. Popisují jednotlivé obory controllingu, aby udržet souvislost mezi teoretickou a praktickou častí