Controlling - Tridnevka, Oleg; Mikovcová, Hana, 1959-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je pokusit se seznámit s filozofií controllingu, prozkoumat koncept controllingu a jeho základní termíny. Ukázat funkce a jednotlivé obory controllingového systému ve společnosti. Ukázat možné propojení controllingu ve společnosti. Posledním cílem bude provedení projektu ve společnosti McDonalds. Popisují jednotlivé obory controllingu, aby udržet souvislost mezi teoretickou a praktickou častí
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses