Vlastní příjmy obce Doloplazy - Málková, Nikola (2008)
Bakalářská práce se zabývá v prvé řadě analýzou vlastních příjmů obce Doloplazy v jednom konkrétním roce. Dále je zde porovnán vývoj vlastních příjmů této obce v letech 2003-2006 a nakonec je uvedena komparace vlastních příjmů obce Doloplazy s příjmy tří zvolených obcí