Účetní a daňové odepisování majetku - Schmidová, Monika; Míková, Marie, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce se zabývá způsoby účetního a daňového odepisování dlouhodobého majetku. Zaměřuje se zejména na právní úpravu České republiky. V první části práce je vymezen odepisovaný dlouhodobý majetek, následují různé druhy účetních odpisů a daňových odpisů doplněné o praktické příklady. V závěru práce je zmínka o odložené dani, která vyplývá z rozdílné výše účetních a daňových odpisů
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses