Rozbor hospodárnosti podniku - Sotáková, Jana (2008)
Bakalárska práca je zameraná na rozbor hospodárnosti podniku CAMPI CZ,s.r.o.. Posudzuje finančné zdravie podniku s použitím metód finančnej analýzy. Tieto výsledky analýzy sú zhodnocované z pohľadu vlastníka spoločnosti