Rozbor hospodárnosti podniku - Sotáková, Jana; Kopalová, Helena; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalárska práca je zameraná na rozbor hospodárnosti podniku CAMPI CZ,s.r.o.. Posudzuje finančné zdravie podniku s použitím metód finančnej analýzy. Tieto výsledky analýzy sú zhodnocované z pohľadu vlastníka spoločnosti
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; služby; bakalářské práce; analysis; service industries; bachelor's theses