Struktura veřejného dluhu v České republice - Svobodová, Eva; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku veřejného dluhu. Obsahuje tři kapitoly. První - členění veřejného dluhu, metodika vykazování a jeho struktura. Druhá - vývoj státního dluhu, jeho řízení a možnosti financování státního dluhu. Státní dluh je financován domácími cennými papíry, přímými úvěry a emisí zahraničních dluhopisů. Třetí - příčiny stále rostoucího zadlužení, zejména deficitní hospodaření, vysoký podíl mandatorních výdajů a stále se zvyšující náklady státního dluhu
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; veřejný dluh; bakalářské práce; public debts; bachelor's theses