Analýza pojištění odpovědnosti z provozu vozidla na trhu ČR - Šimáčková, Iveta (2008)
Pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla je povinně smluvní pojištění, které musí mít uzavřeno téměř každý, kdo chce na našem území provozovat své vozidlo. Ve své práci jej představuji z hlediska historického i teoretického. Následně analyzuji možnosti segmentace na našem trhu a produkty jednotlivých pojišťoven, které porovnávám pomocí modelového příkladu