Analýza pojištění odpovědnosti z provozu vozidla na trhu ČR - Šimáčková, Iveta; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla je povinně smluvní pojištění, které musí mít uzavřeno téměř každý, kdo chce na našem území provozovat své vozidlo. Ve své práci jej představuji z hlediska historického i teoretického. Následně analyzuji možnosti segmentace na našem trhu a produkty jednotlivých pojišťoven, které porovnávám pomocí modelového příkladu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses