Finanční analýza Rubena, a.s. - Hanušová, Kateřina; Boukal, Petr, 1962-2022; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Jako téma své bakalářské práce jsem si zvolila finanční analýzu pondniku Rubena, a.s. Práce se zaměřuje na zhodnocení situace podniku pomocí analýzy účetních výkazů- vertikální a horizontální analýzy. Poté navazuje analýza poměrových ukazatelů a zhodnocení situaci podniku pomocí modelů predikce finanční tísně. Na závěr je provedeno srovnání s oborem výrobního hospodářství. Cílem práce je zhodnocení situace podniku v minulosti, současnosti a podání doporučení do budoucnosti
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses