Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve vybraném podniku - zaměření na registr legislativy - Švarcová, Lenka (2008)
Předmětem bakalářské práce je analyzovat bezpečnost práce a ochranu zdraví ve zvolené organizaci, její shodu s legislativou a zjištění případných nedostatků. Práce také obsahuje informace o vedení dokumentů a záznamů ve zvoleném podniku a několik informací k přístupům k bezpečnosti práce