Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve vybraném podniku - zaměření na registr legislativy - Švarcová, Lenka; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Předmětem bakalářské práce je analyzovat bezpečnost práce a ochranu zdraví ve zvolené organizaci, její shodu s legislativou a zjištění případných nedostatků. Práce také obsahuje informace o vedení dokumentů a záznamů ve zvoleném podniku a několik informací k přístupům k bezpečnosti práce
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses