Finanční analýza podniku Škoda Power, a. s. - Kyselý, Ondřej; Kopalová, Helena; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce analyzuje vývoj a stav finančních ukazatelů v letech 2002-2006. Součástí práce je i popis situace v následujím roce a předpokládaný vývoj do dalších let. V teoretické části jsou popsány metodické postupy, které jsou využity v praktické části finanční analýzy. Práce analyzuje zejména poměrové ukazatele, čistý pracovní kapitál, bankrotní a bonitní modely a také porovnová situaci podniku s podniky ve stejném oboru. Součástí je i horizontální a vertikální analýza účetních výkazů
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses