Finanční analýza společnosti Alfa Plastik, a.s. - Kolář, Michal; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce mapuje základní finanční situaci výrobního podniku Alfa Plastik, a.s. Po stručném popisu teoretického aparátu a obecném popisu samotného podniku, se zabývá horizontální a vertikální analýzou účetních výkazů, jež budou sloužit pro získání přehledu majetkových poměrů a jejich změn v čase. Následují základní, nicméně důležité poměrové ukazatele, které jsou v závěru porovnány s vývojem v celém odvětví. Zpracovány jsou také ukazatele komplexnější, jako je Kralickův rychlý test, Index IN01 a dále ukazatel EVA, jež je vytvořen aplikací stavebnicového modelu
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses