Kapitálová struktura a.s. - Vápeník, Martin (2008)
Tato práce charakterizuje kapitálovou strukturu a možnosti jejího řízení v podniku. Tyto poznatky jsou poté aplikovány při rozboru finančních výkazů vybrané společnosti pomocí finanční anylýzy této společnosti