Kapitálová struktura a.s. - Vápeník, Martin; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce charakterizuje kapitálovou strukturu a možnosti jejího řízení v podniku. Tyto poznatky jsou poté aplikovány při rozboru finančních výkazů vybrané společnosti pomocí finanční anylýzy této společnosti
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; kapitálová struktura; bakalářské práce; capital structure; bachelor's theses