Finanční analýza společnosti Subterra a.s. - Barej, Martin (2008)
Tato práce si klade za cíl zhodnotit finanční situaci společnosti Subterra a.s. v letech 2002 až 2006. Ukazuje její podrobný vývoj a snaží se předpovědět její možný stav v blizké budoucnosti. Vlastní práce se skládá z úvodu, představení společnosti, metodologie, aplikační části a závěru, ve kterým je konečné hodnocení