Finanční analýza společnosti Subterra a.s. - Barej, Martin; Cimický, Jan; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce si klade za cíl zhodnotit finanční situaci společnosti Subterra a.s. v letech 2002 až 2006. Ukazuje její podrobný vývoj a snaží se předpovědět její možný stav v blizké budoucnosti. Vlastní práce se skládá z úvodu, představení společnosti, metodologie, aplikační části a závěru, ve kterým je konečné hodnocení
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses