Lidová kultura a její význam pro cestovní ruch v oblasti Žďárských vrchů - Kesnerová, Martina; Netková, Jarmila; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce popisuje význam lidových tradic a lidové architektury pro cestovní ruch v oblasti Žďárských vrchů. Záměrem práce je poukázat také na velký význam ochrany kulturního dědictví. V souvislosti s udržitelným rozvojem cestovního ruchu jsou zmíněny šetrné formy cestovního ruchu a venkovská turistika. V závěru práce jsou uvedeny možné příklady zapojení lidové kultury do cestovního ruchu v regionu
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses