Finančná analýza spoločnosti AGC Flat Glass Czech a.s. - Mačinga, Marek (2008)
Souhrn teoretických poznatků potřebných pro zhotovení finanční analýzy a následná aplikace postupů na společnost AGC Flat Glass Czech, a.s. za roky 2002 až 2006. Součástí je i vyhodnocení finanční situace