Finančná analýza spoločnosti AGC Flat Glass Czech a.s. - Mačinga, Marek; Vávrová, Hana, 1970-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Souhrn teoretických poznatků potřebných pro zhotovení finanční analýzy a následná aplikace postupů na společnost AGC Flat Glass Czech, a.s. za roky 2002 až 2006. Součástí je i vyhodnocení finanční situace
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses