Národní muzeum v Praze a cestovní ruch - Marounková, Barbora; Netková, Jarmila; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaměřuje na popis muzea,jeho aktivity, modernizaci,financování, na činnosti spjaté s propagací a komunikací s veřejností a na proces reorganizace,který začal po nástupu nového vedení v roce 2002. Cílem práce je zhodnotit postavení Národního muzea v cestovním ruchu
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses