Povinné minimálne rezervy ako nástroj menovej politiky a riadenia likvidity komerčných bánk - Pospišová, Zuzana; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práca pojednáva o povinných minimálnych rezervách, motíve ich vzniku, použití v rámci menovej politiky a riadenia likvidity. Ďalšia časť poskytuje informácie o úprave povinných minimálnych rezerv v českom bankovom systéme a ich vývoj v rámci Českej republiky
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses