Využití distribučních kanálů při prodeji pojistných produktů na trhu ČR - Rulfová, Kristýna; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím distribučních kanálů při prodeji pojistných produktů na trhu České republiky. První kapitola je věnována pojistnému trhu obecně se zaměřením na ukazatele jeho úrovně a vývojové tendence. Další části se již věnují jednotlivým druhům prodejních cest. Cílem této práce je prezentovat jednotlivé způsoby prodeje pojistných produktů, což má pomoci k lepší orientaci při jejich výběru. Dále se pokouší nastínit vhodnost prodeje jednotlivých druhů produktů přes různé distribuční cesty a zjistit, zda je výběr těchto kanálů závislý na věku, pohlaví či dalších skutečnostech. Práce je uzavřena zhodnocením daného tématu a krátkým výzkumem
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses