ANALÝZA A SROVNÁNÍ BCPP, WIENER BÖRSE A WARSAW STOCK EXCHANGE - Novák, Pavel; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V posledních třech stoletích se na území střední Evropy začíná psát historie burzovnictví. Tato práce popisuje některé charakteristické rysy třech vybraných organizátorů burzovních trhů úspěšně působících v tomto regionu – Burzu cenných papírů Praha, vídeňskou burzu a varšavskou burzu. Popisuje a porovnává burzy z pohledu historie, členství, tržních segmentů, obchodovaných instrumentů, burzovních obchodů, objemu obchodů a indexů
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses