Likvidace pojistných událostí průmyslových rizik - Doležalová, Lucie; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce charakterizuje a analyzuje metodiku, postupy a právní předpisy týkající se činnosti likvidátorů. Přibližuje tok jejich pracovních úkonů a vůbec chod celého úseku. V prvé části jsou vysvětleny pojmy a rizika týkající se majetkového a odpovědnostního pojištění. Druhá část je věnována aplikaci v praxi a podrobnějšímu popisu jednotlivých kroků provázejících likvidaci škodných událostí průmyslových rizik, a to od hlášení škody, přes její registraci, likvidaci, výplatu pojistného plnění, uplatnění regresu, až po ukončení a archivaci škodného spisu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses