Specifika trhu lidských zdrojů v IT - Němec, Vojtěch (2008)
Předmětem práce je aktuální pohled na trh lidských zdrojů v oblasti informačních technologií v České republice. Zaměřuje se na strukturu, charakteristiky, preference a budoucí trendy. Praktická část je založena na dotazníkovém šetření, doplněném o osobní zkušenost.Výsledky výzkumu jsou použity pro přiblížení stávající situace a podklad pro odhad možného budoucího vývoje trhu lidských zdrojů