Specifika trhu lidských zdrojů v IT - Němec, Vojtěch; Beroušek, Petr, 1952-; Antošová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Předmětem práce je aktuální pohled na trh lidských zdrojů v oblasti informačních technologií v České republice. Zaměřuje se na strukturu, charakteristiky, preference a budoucí trendy. Praktická část je založena na dotazníkovém šetření, doplněném o osobní zkušenost.Výsledky výzkumu jsou použity pro přiblížení stávající situace a podklad pro odhad možného budoucího vývoje trhu lidských zdrojů
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses