Aplikácia vybraných metód technickej analýzy na akcie spoločnosti IBM - Zeľo, Tomáš (2008)
Táto práca sa zameriava na charakteristiku základných princípov a teoretických východísk, na ktorých je technická analýza postavená. Tento teoretický základ je obsahom prvej kapitoly tejto práce. Jej súčasťou je taktiež popis jednotlivých vstupných údajov, ktoré sú v ďalších kapitolách analyzované a popisované vybranými metódami technickej analýzy. Hlavným cieľom práce je nielen objasniť použitie vybraných indikátorov, ale aj poukázať na ich využitie na konkrétnom akciovom titule v reálnom tržnom prostredí a charakterizovať najpodstatnejšie klady a zápory týchto indikátorov