Aplikácia vybraných metód technickej analýzy na akcie spoločnosti IBM - Zeľo, Tomáš; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Táto práca sa zameriava na charakteristiku základných princípov a teoretických východísk, na ktorých je technická analýza postavená. Tento teoretický základ je obsahom prvej kapitoly tejto práce. Jej súčasťou je taktiež popis jednotlivých vstupných údajov, ktoré sú v ďalších kapitolách analyzované a popisované vybranými metódami technickej analýzy. Hlavným cieľom práce je nielen objasniť použitie vybraných indikátorov, ale aj poukázať na ich využitie na konkrétnom akciovom titule v reálnom tržnom prostredí a charakterizovať najpodstatnejšie klady a zápory týchto indikátorov
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses