PPP projekty dopravní infrastruktury v EU - Koňák, Petr; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem mojí práce je srozumitelně popsat základní prvky metody PPP, porovnat a vyhodnotit vývoj zavádění této metody v dopravní infrastruktuře ve vybraných státech EU a také nastínit dle možností srovnatelné konkrétní projekty a systémy vybírání mýta v jednotlivých zemích. Práce má dvě části. První z nich se zabývá problematikou PPP obecně a popisuje základní principy, vlastnosti, výhody, nevýhody i třídění této metody. Ve druhé porovnávám zavádění metody PPP ve vybraných zemích a studuji konkrétní PPP projekty jednotlivých států
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses