Analýza postupu správce daně při posuzování převodních cen mezi spojenými osobami - Vítková, Klára; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem bakalářské práce je zjistit metody a postupy, které v současnosti využívá český správce daně při posuzování převodních cen a zanalyzovat právní podmínky pro oblast převodních cen v České republice. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá legislativou převodních cen a jejím cílem je poskytnout přehled veřejně dostupné legislativní prameny, které se vztahují na převodní ceny v podmínkách České republiky. Druhá část má za cíl analyzovat postupy správce daně při daňové kontrole v souvislosti s převodními cenami prostřednictvím konkrétního skutečného případu
Vedoucí práce: Michal Jelínek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses