Tvorba motivačního programu Tvorba motivačního programu v malém podniku - Weisshäutel, Jan (2008)
Teoretická část-motivace, výkonnost člověka;Maslowova teorie potřeb,Heckausenovy motivační typy pracovníků,Herzbergova dvoufaktorová motivačně-hygienická teorie pracovní motivace,McGregorova teorie X a teorie Y,Teorie spravedlnosti, hmotná a nehmotná stimulace pracovníků, motivační program;Praktická část-zjištění motivační struktury pracovníků firmy pomocí Stoewerova testu, zhodnocení výsledků a současného motivačního programu firmy, návrhy na vytvoření optimálního motivačního programu