Tvorba motivačního programu Tvorba motivačního programu v malém podniku - Weisshäutel, Jan; Kleibl, Jiří; Jindřich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoretická část-motivace, výkonnost člověka;Maslowova teorie potřeb,Heckausenovy motivační typy pracovníků,Herzbergova dvoufaktorová motivačně-hygienická teorie pracovní motivace,McGregorova teorie X a teorie Y,Teorie spravedlnosti, hmotná a nehmotná stimulace pracovníků, motivační program;Praktická část-zjištění motivační struktury pracovníků firmy pomocí Stoewerova testu, zhodnocení výsledků a současného motivačního programu firmy, návrhy na vytvoření optimálního motivačního programu
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses