Penzijní připojištění a jeho role při řešení potřeb lidí ve stáří - Brázdová, Eva (2008)
Předkládaná práce se zabývá penzijním připojištění a jeho rolí při krytí potřeb lidí ve stáří. Je zde obsažena základní charakteristika penzijního připojištění na území České republiky, jeho postupný vývoj a současné problémy. V praktické části jsou srovnávány vybrané penzijní fondy a je zde provedena analýza, která se zabývá mírou zhodnocení penzijních fondů