Penzijní připojištění a jeho role při řešení potřeb lidí ve stáří - Brázdová, Eva; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Předkládaná práce se zabývá penzijním připojištění a jeho rolí při krytí potřeb lidí ve stáří. Je zde obsažena základní charakteristika penzijního připojištění na území České republiky, jeho postupný vývoj a současné problémy. V praktické části jsou srovnávány vybrané penzijní fondy a je zde provedena analýza, která se zabývá mírou zhodnocení penzijních fondů
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses