Analýza leasingového trhu v ČR se zaměřením na Mercedes-Benz Financial Services, s.r.o. - Mucha, Pavel (2008)
V bakalářské práci se věnuji tématu Analýza leasingového trhu v ČR se zaměřením na Mercedes-Benz Financial Services, s.r.o.V první části vysvětlím základní pojmy z teorie leasingu a v druhé části představím společnost MBFS, její produkty, slabé a silné stránky společnosti atd. Na závěr bude provedeno srovnání společnosti MBFS s největšími konkurenty na trhu a s ostatními pobočkami MBFS ve světě. V neposlední řadě doporučím postupy, jak dosáhnout konkurenceschopnějšího postavení společnosti