Analýza leasingového trhu v ČR se zaměřením na Mercedes-Benz Financial Services, s.r.o. - Mucha, Pavel; Získalová, Tereza; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V bakalářské práci se věnuji tématu Analýza leasingového trhu v ČR se zaměřením na Mercedes-Benz Financial Services, s.r.o.V první části vysvětlím základní pojmy z teorie leasingu a v druhé části představím společnost MBFS, její produkty, slabé a silné stránky společnosti atd. Na závěr bude provedeno srovnání společnosti MBFS s největšími konkurenty na trhu a s ostatními pobočkami MBFS ve světě. V neposlední řadě doporučím postupy, jak dosáhnout konkurenceschopnějšího postavení společnosti
Vedoucí práce: Tereza Získalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; finanční leasing; bakalářské práce; analysis; financial leasing; bachelor's theses